Fashion trend | Metallic

2.6.14


I'm so into this metallic look. I made a little inspiration post about it. Let me know what you think and if this trend is something for you or not? I'm thinking of getting me a skirt maybe. We'll see.

Follow me here: INSTAGRAM - BLOGLOVIN - TUMBLR

You Might Also Like

5 comments have been posted

 1. Ooh heel leuk! Ik wou dat ik wat meer durfde dragen op modevlak.. Misschien gewoon maar eens doen :) Wat voor rokje zou je nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar deze items kan je met iets basic combineren en dan is het minder gewaagt! Ik zou graag dit soort model hebben : http://nelly.com/be/kleding-voor-haar/kleding/rokken/motel-604/missouri-metallic-skirt-604335-493/ ! & ja inderdaad gewoon doen ! :)

   Verwijderen
 2. Hoi,

  Ik vind het te gek! Vooral de slippers en nagellak! Waar zijn die van?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben verzot op de metallic slip-ons! Waaaaah!

  BeantwoordenVerwijderen