NEW IN | EASTPACK FRICK RUSSET via Duifhuizen

28.7.16

Onlangs kreeg ik een mailtje van Duifhuizen tassen en koffers  met de vraag of ik een rugzak wou uitzoeken en reviewen. Niet zomaar eentje maar specifiek voor het nieuwe schooljaar dat er zit aan te komen. In dit artikel laat ik mijn nieuwe rugzak zien waar ik dol op ben.


Duifhuizen tassen en koffers heeft een zeer uitgebreide webshop. Alles is mooi onderverdeelt in categorieën zodat je op een makkelijke en overzichtelijke manier jouw rugzak, koffer of eventueel handtas kan vinden. 

Allereerst begon ik mijn zoektocht op hun website. Er passeerde een heleboel rugzakken van Eastpack, Fjallraven en zelfs chesterfield. Voor ieder wat wils zeg maar. Oh my, de keuze werd steeds moeilijker en moeilijker bij het klikken van de volgende pagina. 

Uiteindelijk ging ik voor deze Eastpack Frick Russet. Een kleinere rugzak in heel mooi leer. Ik ben een persoon dat niet veel schoolboeken meesleurt doorheen de dag. Hierdoor was een kleinere rugzak een must voor mij. Het mooie leer trok direct mijn aandacht wegens ik niet zo voor sportieve rugzakken ben. 

De rugzak heeft één groot vak en vanvoor een kleiner zakje. Zoals je wel bij veel eastpack modellen ziet. Wat ik zo leuk vond was het leren detail aan de rits. Dit maakt de rugzak heel trendy. 
Een rugzak gebruiken heeft zo zijn voordelen. Door je rugzak op de juiste manier te dragen bespaar je je rug en ze zijn nog eens klassevol ook. Terwijl heb je steeds beide handen beschikbaar, geen onhandig gedoe meer als je het mij vraagt. 

Ik ben iemand die op details let. Toen ik zag dat de linten om je rugzak aan te passen in een donkere stof waren was ik aangenaam verrast. Dit geeft een mooi contrast met het zacht leer.

De kleur, het leer en het formaat maakt van de Eastpack Frick Russet voor mij de perfecte rugzak om mijn volgend schooljaar in te zetten. Ook een fijn weetje is dat deze leren rugzak in een dustbag komt. Perfect om mijn rugzak in te bewaren moest ik hem even niet gebruiken. Zo zorg ik ervoor dat het leer in een mooie staat blijft. 

Wat is jouw favoriete soort rugzak? Laat het me zeker weten.

- Dit artikel bevat een artikel wat is verkregen door een bedrijf of merk -

You Might Also Like

0 comments have been posted