CO88 WATCH via Lucardi juwelier

8.12.16

Onlangs kreeg ik een mailtje van Lucardi juwelier met de vraag of ik interesse had in een samenwerking. Ik bekeek hun website nauwkeurig en besloot dat een samenwerking een leuke ervaring zou zijn. Ik had reeds al een aantal leuke items gespot. Vandaag laat ik jullie zien wat ik uitkoos en waarom ik voor dit item koos. Lees je gezellig mee? 

Lucardi heeft een zeer uitgebreide webshop. Alles is mooi onderverdeelt in categorieën zodat je op een makkelijke en overzichtelijke manier jouw gepaste accessoire item kan zoeken. Horloges, armbanden, oorbellen en zo zijn er nog enkele categorieën. Ben je nog opzoek naar een leuk kerstcadeau? Dan kan deze site jou perfect helpen. Het assortiment is namelijk voor zowel vrouwen, mannen, kinderen als unisex uitgebreid. Voor elk wat wils dus!
Wanneer je aan de personen die mij het beste kennen zou vragen wat voor mij een accessoire is waar ik niet zonder kan, zou elke persoon een horloge antwoorden. Dit is ook effectief zo. Een horloge kan een outfit afmaken, het dient dus niet enkel om het uur te weten. Ik heb dan ook verschillende soorten horloges maar was al enige tijd opzoek naar een goude. Wanneer ik op Lucardi aan het zoeken was en dit super mooi Co88 horloge tegenkwam wist ik direct dat dit mijn nieuwe buddy ging worden. 
 Een gouden horloge met zwart binnenwerk. Heel klassiek maar toch hip met de leuke quote 'Enjoy the little things' die binnen in het horloge verwerkt is. Dit geeft voor mij het gevoel dat over dit horloge is nagedacht, plus punt if you ask me!
Wat voor mij ook een pluspunt is, is dat je het horloge op je eigen maat kan aanpassen en zo ervoor kan zorgen dat hij perfect past rond jouw pols. Het merk heeft zijn naam gegraveerd op de sluiting en dit geeft toch wel een afgewerkt gevoel. 

De kleur, de kwaliteit en de vormgeving maakt van dit Co88 horloge voor mij de perfecte accessoire die ik dagelijks aan mijn outfit zal toevoegen. 

het Co88 horloge is te verkrijgen voor  79€ 

- Dit artikel bevat een artikel wat is verkregen door een bedrijf of merk -

You Might Also Like

0 comments have been posted