DO IT WITH BAN.DO via watdefunk.nl

6.2.17

Ban.do is een merk die ik al eerder ontdekte via de wel bekende app Instagram. Maar het was ontzettend moeilijk om artikelen van het merk te bemachtigen. Zeker wanneer ik het via België of Nederland wou scoren. Dringend tijd dus om hier iets aan te veranderen!
Ban.do is een speels, kleurijk en vooral vrolijk merk dat een brede waaier aan soorten artikelen heeft. Het gaat van mokken, stickers tot rugzakken en stationery. Ze hebben zelfs kleding! 

Ban.do is nog niet op heel veel Belgische/Nederlandse sites beschikbaar maar watdefunk.nl kan hier verandering in brengen. Het is een exclusieve verdeler van de ban.do artikelen. Vrouwen onderling kunnen hier dus geen aankopen plaatsen maar als jij een bedrijfje hebt of wilt starten en Ban.do artikelen spreken jouw ook zo aan moet je zeker eens op hun website gaan kijken. En wie weet kunnen we dan via jouw site deze artikelen bestellen. Want wie wil nu niet van die items die ons leven vrolijker maken? 

Ik koos voor een rugzak. Een rugzak waar een speciaal vak inzit om je laptop mee te nemen. Als student was ik al een tijdje opzoek naar zo'n rugzak. Want dit is nu eenmaal handiger dan hem steeds in je handen te moeten vasthouden en ik zou nog wel instaat zijn om deze vervolgens te laten vallen... Deze rugzak is hip en trendy door de zwarte met dunne witte strepen uitvoering, het mooie formaat en zijn stevigheid! 
Daarnaast koos ik ook nog voor een thermal mug in deze super vrolijke en girly bloemetjes print. Samen met een handige sluitknop van je drink gaatje zorgt het ervoor dat deze perfect is voor onderweg en tegelijk nog eens prachtig is om naar te kijken ook. 

Benieuwd naar de artikelen die #watdefunk op hun site heeft staan? Klik dan zeker hier

- Dit artikel bevat artikels wat is verkregen door een bedrijf of merk -

You Might Also Like

0 comments have been posted